Vino Italia

Geplaatst: 8 februari 2010 in Nieuws
Tags:, , , , ,

Wij, de redactie van Wijnen &zovoorts hebben Roy op het Veld leren kennen in zijn functie als coördinator Ondernemen en fd.nl bij het Financiële Dagblad. Naast zijn passie voor cijfers is hij ook een gepassioneerd wijnhandelaar.  Met zijn bedrijfje Vinoitalia importeert Roy heerlijke wijnen uit Italië.

Roy;

Na de jaarlijkse vakantie in Toscane nemen mijn vrouw en ik altijd een paar dozen heerlijke chianti mee naar huis. In de nazomer genieten we onder het genot van een glas wijn altijd na van het fantastische Italië.

Niet alleen de geweldige wijn, ook het aangename klimaat, het zalige eten, de prachtige natuur, de cultuur gericht op ontspannen en genieten; alles komt op die momenten terug.

En telkens als familie en vrienden op bezoek komen laten we ze meegenieten van onze privévoorraad Italiaanse wijn. En dat hebben we geweten! Want de flessen vliegen er altijd doorheen. De bescheiden voorraad die per auto naar Nederland kan worden gehaald, gaat niet lang mee. Dus worden er regelmatig de nodige dozen bijbesteld. Maar het versturen van wijn via DHL en UPS is duur.

Om ons ondernemerschap te testen hebben we zélf maar besloten een paar pallets wijn te importeren! Nu kunnen onze vrienden en familie, en iedereen die maar geïnteresseerd is, zelf deze goede wijnen kopen en ervan genieten, hopelijk weer met hún vrienden en familie.

In eerste instantie vindt u wijn van twee wijnhuizen uit Toscane, die de afgelopen jaren onze hofleverancier zijn geworden: La Pieve uit het middeleeuwse stadje Montaione, en Villa Pillo uit naburige Gambassi Terme. Binnenkort komen er nog twee andere wijnhuizen bij. Vino Italia: Geen winkel, geen personeel, puur wijn!

Roy op het Veld
www.vinoitalia.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s